Kontaktinfo

Eier: Thomas Hansen, tlf 95233354
Epost: thomashansen1@hotmail.com
Adresse: Bunnjord, 9300 Finnsnes

torsdag 1. september 2011

Far og sønn :)

Se kor fin de e ;) Far Tsarek (t.h) og sønnen Imo (t.v) poserer sammens på en skogsvei i Namdalseid. Begge har vært med å gått på jaktprøve Skog. Tsarek har deltatt, mens Imo har vært med for læring og sosialisering. Dette var første gang Tsarek er stilt på skog, men søket opplevdes nær sagt perfekt :) Litt mer tuning så er vi der. Skal gå mer på skogen hjemme..og felle litt for "gutten" ;) Dommere ga gode tilbakemeldinger på jobben han gjorde, og jeg tror han la igjen et godt inntrykk.

Vi fikk sett lille Imo i søk..og WOW for en trøkk. Gutten både revierte og tok bredde så det holdt :) Skikkelig selvstendig var han :) Det blir ufattelig spennende å følge han videre. Må takke Imo`s mor Gunnhild og far Jan-Anders for fantastisk velkomst og selskap på vårt besøk. Vi ser virkelig frem til å ha mer tid sammen med de!

Møtte også Anne-Maj med Inka og lille Heidi (Tsarek`s datter). Hun var kjempefin. Fikk overvære en flott apport på ei påkjørt Røy. Sprang rett bort og henta ho etter nakken tilbake til bilen og inn i buret ;) Hehe..det lover godt!

Nu sitter vi på Kongsvold og venter spent på morgendagen da vi skal ut for første gang i NM-HØYFJELL-HØST! Må slutte å skrive nu..Mona har lagd ferdig middagen..maten er servert! Lykke til alle NM-startende imorgen :)

Mvh Thomas, Mona og Tsarek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar